COIXINS TERAPÈUTICS

COIXINS DE LLAVORS, HERBES AROMÀTIQUES I ESSÈNCIES

Coixins terapèutics de llavors Casa Natalia

A CASA NATALIA apostem, un cop més, pels productes artesanals, amb dissenys exclusius i originals de casa nostra, perquè sovint allò que té més valor és la sencillesa, i la dedicació que hi posem, per aconseguir que disposis de tot el necessari per crear a la teva llar l'ambient de relax i descans que tant et mereixes. Perquè ens preocupem del teu benestar, et presentem la nova col.lecció de coixins terapèutics.

Els coixins de llavors i herbes aromàtiques combinen els beneficis de la fitoteràpia (ús de plantes com a recurs terapèutic), termoteràpia (tractament de malalties i lesions per mitjà de la calor, alleujant el dolor) i aromateràpia (tractament per mitjà de l'aroma que expel·leixen herbes i flors que ajuden a la salut, a mantenir l'equilibri i benestar).

Els nostres coixins estan elaborats amb llavors i herbes com espígol, menta, romaní, camamilla, lli i àrnica, a més d'olis essencials, que combinats de la forma adequada, estan especialment indicats per al tractament de la migranya, fatiga mental, esgotament, sinusitis, molèsties oculars, ansietat i estrès, dolors musculars, reumàtics, inflor d'articulacions, etc.

El teixit d'aquests coixins prové de l'illa de Java (Indonèsia), i ha estat elaborat mitjançant la tècnica del batik (tenyit amb tints naturals i cera d'abella), donant-li aquest aspecte difuminat tan característic. La seva composició (100% cotó) i les característiques d'aquest teixit tan especial (Patrimoni Mundial Inmaterial de la UNESCO des de 2009), fan dels nostres coixins peces úniques i de gran qualitat.

Coixins terapèutics a Badalona
Coixins terapèutics a Badalona

COIXÍ ANTIINFLAMATORI

Per la seva mida i composició, el model antiinflamatori s'adapta fàcilment a diferents parts del cos. El seu efecte és degut principalment a l'àrnica i a les seves propietats analgèsiques i antiinflamatòries, de manera que alleuja el dolor directament, a més de reduir la inflamació. El seu efecte està combinat amb la menta, que també posseeix propietats analgèsiques (d'efecte similar a l'àcid salicílic), i al romaní, indicat per a relaxar i desinflamar la musculatura.

Es pot usar en calent per alleujar els dolors musculars i la rigidesa de les articulacions. Està indicat per a les lumbàlgies, dolor i cansament per exercici físic o sobreesforç, rampes, peus cansats, artritis, etc. A més, el seu efecte rubefaent (estimulació de la circulació sanguínia) afavoreix que mitjançant la calor, el seu efecte vagi penetrant lentament de manera efectiva en el lloc de la dolència, calmant, relaxant o desinflamant la zona.

El seu ús en fred és eficaç en lesions per cops, contusions, hematomes, dolor provocat per esquinços i torçades, picades d'insecte, dolor dental i cremades.

Coixí terapèutic de llavors antiinflamatori

Composició Blat, menta, romaní, àrnica i essència de té verd

Tela Batik Indonesi. 100% cotó. Antial.lèrgic.

Mesures 26x17 cm / Pes 710 gr

P.V.P. 16 €

COIXÍ LUMBAR

Descontracturant i antiàlgic. Indicat per alleugeriment del dolor lumbar i de columna vertebral. El seu efecte es deu principalment a l'àrnica i les seves propietats analgèsiques i antiinflamatòries, que combinat amb la menta i el romaní, ajuden a relaxar i desinflamar la musculatura amb efectes analgèsics.

La presentació articulada facilita l'adaptació a l'esquena o a diferents parts del cos. Indicat especialment per a la lumbàlgia (teràpia en calent). També per a reumatismes, còlics, dolor menstrual, contractures musculars, dolors en general, peus cansats i tendinitis.


Composició Blat, menta, romaní, àrnica i essència de té verd

Tela Batik Indonesi. 100% cotó. Antial.lèrgic.

Mesures 32x15 cm / Pes 710 gr

P.V.P. 17

COIXÍ CERVICAL

El seu disseny està especialment indicat per calmar els dolors i molèsties cervicals, així com per a l'ansietat i l'estrès. La combinació de menta, espígol i camamilla, és útil per al tractament del dolor muscular, i el seu ús en calent afavoreix la relaxació de la musculatura i l'alleujament de les malalties a la zona de les espatlles i cervicals. A més l'espígol, contribueix a la relaxació en casos d'ansietat, estrès, o fatiga mental.

Coixins terapèutics de llavors cervicals

Composició Blat, menta, lavanda, camamilla i essència de lavanda

Tela Batik Indonesi. 100% cotó. Antial.lèrgic.

Mida L 28x25 cm / Pes 710 gr / P.V.P. 15 €

Mida XL 35x31 cm / Pes 1750 gr/ P.V.P 17,50 €

COIXÍ FACIAL-CEFALEA

Aquest model està indicat per les molèsties oculars, la sinusitis i el mal de cap. Per la seva composició, la seva aplicació en fred, ajuda a alleujar i reduir la inflamació d'ulls causada per cansament ocular, mals hàbits de lectura i al·lèrgies per contaminació. La camamilla i l'essència d'eucaliptus són especialment útils per al tractament de la sinusitis. A més, actua reduint els mals de cap i propiciant la relaxació i el descans. No s'ha d'utilitzar mai en calent.

Coixins terapèutics de llavors facials

Composició Blat, espígol, menta, camamilla i essència d'eucaliptus

Tela Batik Indonesi. 100% cotó. Antial.lèrgic.

Mesures 23x14 cm / Pes 170 gr

P.V.P 10 €

COR RELAXANT-AFRODISÍAC

El nostre cor de llavors és ideal pels enamorats, ja que per la seva composició, a més de ser relaxant, porta essència de canyella, amb propietats altament afrodisíaques. Si l'escalfeu al microones, l'aroma serà encara més irresistible!! Un regal de luxe, original i exclusiu de casa nostra. També en presentació de regal, amb bossa feta a mà, en diferents colors, i tarjeta especial.

Coixins terapèutics de llavors Casa Natalia
Coixins terapèutics de llavors Casa Natalia
Coixins terapèutics de llavors Casa Natalia
Coixins terapèutics de llavors cor afrodisíac

Composició Blat, espígol i essència de canyella

Tela Batik Indonesi. 100% cotó. Antial.lèrgic.

Mesures 19x17 cm

Pes 480 gr

P.V.P. 12€

P.V.P. Amb bossa de regal i tarjeta, 15€

COIXINS TERAPÈUTICS INFANTILS

OSSETS I ESTRELLES

Els nostres coixins infantils d'herbres aromàtiques, estan especialment indicat per relaxar i agafar el son. Pel seu disseny original, són ideals per als més petits de la casa, ja que el consideren una joguina més, al mateix temps que es beneficien dels seus efectes terapèutics. Per la seva composició amb menta, espígol i camamilla, tenen un efecte relaxant i ajuden a agafar la son, mentre que la essència d'eucaliptus facilita la respiració en casos de grip o refredats. En calent, al llit o al bressol, desprenen calor de manera regular contribuint a la relaxació i facilitant el descans.

Coixins terapèutics de llavors infantils

OSSET

Composició Blat, espígol, menta, camamilla i essència d'eucaliptus

Tela Batik Indonesi. 100% cotó. Antial.lèrgic.

Mesures 16x16 cm

Pes 230 gr

P.V.P 13€

Coixins terapèutics de llavors per nadons

ESTRELLA

Composició Blat, espígol, menta, camamilla i essència d'eucaliptus

Tela Batik Indonesi. 100% cotó. Antial.lèrgic.

Mesures 17x17cm

Pes 250gr

P.V.P 13€

COIXÍ TERAPÈUTIC PELS CÒLICS

Per les seves dimensions, està especialment indicat per nadons i nens petits. La seva composició és adequada per alleujar el dolor produït pels còlics dels lactants. Es poden utilitzar per fer un lleuger massatge al nadó o simplement col.locar-lo sobre la seva panxa per calmar el dolor (en calent).

Coixins terapèutics infantils pels còlics

Composició Blat, camamilla, espígol, essència de lavanda.

Tela Batik Indonesi. 100% cotó. Antial.lèrgic.

Mesures 16x16 cm

Pes 200 gr

P.V.P 10€

PACKS ESPECIALS DE COIXINS TERAPÈUTICS

PACK 1 - ADULTS

Coixins terapèutics de llavors pack de regal Casa Natalia

Regala o regala't un pack especial amb els nostres tres coixins i aprofita el preu especial.

Antiinflamatori + Cervical + Facial per només 35€ (preu real 41€)

PACK 2 - INFANTILS

Coixins terapèutics de llavors Casa Natalia pack infantil

Osset relax + còlics

P.V.P. 20€

INDICACIONS GENERALS

Utilització

El coixí de llavors es pot usar calent (per relaxar els músculs en dolors musculars, tensió cervical, artritis, sinusitis) o fred (inflamacions, cops lleus, esquinços, migranyes, varius, ulls inflats, estrès).

Per emprar-lo en calent, es fica d'un a dos minuts al microones (depenent de la potència). També es pot escalfar sobre un radiador. Si es sobreescalfa, es pot cremar el contingut deixant-lo inservible i amb olor de cremat. Col · locar un got d'aigua dins del microones juntament amb el coixí per evitar que es ressequi.

Quan s'usa calent, les llavors dissipen la calor lentament, penetrant per les capes del cos de manera efectiva en el punt del dolor, relaxant, desinflamant o calmant. A més, les herbes desprenen olors, els quals tenen influència directa en l'estat d'ànim.

Per emprar-lo en fred, s'ha de guardar al congelador, dins una bossa tancada, durant 1 hora aprox. El coixí s'aplica directament a la zona afectada.

Emmagatzematge

Es pot guardar a temperatura ambient, evitant espais humits o calorosos. També és possible conservar a la nevera dins d'una bossa, procurant treure tot l'aire i segellar per evitar la combinació d'olors.

Recomanacions

El coixí, ja que conté llavors, no és rentable.

Es recomana substituir periòdicament quan es dissipi el seu aroma o perdi les seves propietats.

No es recomana escalfar més d'una vegada al dia. Si es vol utilitzar amb més freqüència, disposar de més d'un coixí per anar alternant el seu ús, així evitarem el sobreescalfament del seu contingut.

L'arròs i el blat han estat utilitzat per facilitar l'adaptació del coixí a les diferents parts del cos i per mantenir tant el fred com la calor, i així aconseguir un efecte més durador.

Totes les llavors han estat congelades prèviament per augmentar la seva durabilitat.

Si tens una botiga, herbolari, centre terapèutic, etc., i vols vendre aquests coixins, contacta amb nosaltres i consulta preus especials.

Tots els nostres productes disponibles a LA VIRTUAL DE CASA NATALIA