BIJUTERIA

Minerals i vidres es combinen en dissenys exclusius en aquesta gran col · lecció de collarets, polseres, arracades, anells i penjolls, d'alt contingut energètic i de propietats terapèutiques i revitalitzants.

També podràs trobar amulets, simbologia budista, Shungit, xakres i zodíac, en dissenys minerals, fusta, llavors naturals, lava volcànica, etc. I a més, muntem penjolls amb les pedres que tu triïs, en cordons de cautxú, cuir, o fils d'acer.

 
Penjoll Arbre de la vida, fets a mà, en diferents minerals de propietats energètiques i protectoresSHUNGIT

Un dels minerals més antics del món, amb gran poder d'atracció d'energia electromagnètica, que li confereixe propietats especials: combat la fatiga, alleuja els dolors, ajuda als cossos energètics per corregir les influències desequilibrants, neteja l'aura, purifica l'aigua , estimula el primer chakra referent a l'accés de l'energia vital, mai es recarrega d'energia negatives.


ORGONITES
Elaborat amb resina, encenalls d'alumini, coure, lapislàtzuli i vidre de quars al seu interior. Actuen com a punt focal per a l'aprofitament de l'energia positiva i la repulsió de les formes negatives de l'energia. Indicat per atraure la positivitat en el cos i creant un ambient que contribueix a la relaxació i la pau interior. Ideal per tranquil·litzar els nens. Són dispositius energètics que no requereixen electricitat ni manteniment i són utilitzats per a la canalització, la sanació amb cristalls, la clarividència, el Feng Shui i altres usos esotèrics, per a qualsevol que necessiti atraure l'energia orgónica a la seva vida. És aconsellable col·locar una Orgonita prop de l'ordinador, televisió, telefonia, etc., ja absorbeix totes les radiacions nocives. Les nostres mascotes també poden beneficiar-se de l'energia de les Orgonites, n'hi ha prou amb penjar-ne una en el seu coll o col·locar-la prop d'on dormen.

 

Bijuteria amb les pedres dels xakres

                
          
 
 

Bijuteria amb minerals

Puny d'atzabeja
 

 Amulets i talismans    

Atrapasomnis

Pulseres de mineralsPulseres de Sants
Pulseres de mineralsPulseres Ull turc