OLI D'ARGAN I COSMÈTICA MARROQUINA

Us presentem la nostra col·lecció de productes de cosmètica marroquina, destacant per la seva qualitat i puresa, l'Oli d'Argan, 100% natural, de la Cooperativa Femenina Mogador Essaouira. També disposem de pintallavis marroquins, sabó negre, sabó natural d'argan i altres productes de cosmètica natural originaris del Marroc.

OLI D'ARGAN

L'Oli d'Argan és un producte natural, obtingut del fruit sec de l'arbre Argania spinosa, present únicament al sud-oest del Marroc, reserva natural i patrimoni forestal mundial de la humanitat.

L'extracció de l'Oli d'Argan s'aconsegueix mitjançant un procés mecànic, sense cap tipus d'utilització de productes químics. El treball, realitzat en cooperatives de dones, és un mètode lent i laboriós (fins a 20 hores per preparar un litre d'oli d'argan, i aproximadament uns 60kg de llavors). Originàriament, les llavors eren obtingudes a partir de la ingesta del fruit per les cabres enfiladisses, i la seva posterior regurgitació. Actualment, a més, es recol·lecta el fruit directament de l'arbre, durant el període estival, en condicions d'extrema aridesa.
                     
Oli argan. Cosmètica marroquina a Badalona       Oli argan. Cosmètica marroquina a Badalona

Les nous que s'obtenen dels fruits madurs, es colpegen amb una pedra i es trenquen, per obtenir les llavors. Les llavors, barrejades amb aigua tèbia, són premsades en una pedra de molí, fins a obtenir una pasta marró, que es deixa assecar al sol. A partir d'aquesta massa, s'extreu l'oli.

L'oli d'argan aporta molts beneficis per a la pell gràcies a les seves propietats antioxidants i hidratants. Aquest oli és ric en vitamina E i antioxidants, pel que ens hidrata i alenteix el procés d'envelliment de la pell.

El nostre Oli d'Argan, així com els productes de cosmètica que us oferim, provenen de la Cooperativa Femenina Mogador Essaouira (https://www.facebook.com/cooperativemogadoressaouira.feminine), guardonada amb nombrosos premis per la qualitat dels seus productes. Des d'aquí agraïm a Hasna, la seva propietària, i a totes les dones que hi treballen, l'amabilitat amb la que sempre ens reben.

Oli argan. Cosmètica marroquina a Badalona       Oli argan. Cosmètica marroquina a Badalona       Oli argan. Cosmètica marroquina a Badalona
                  
               Oli argan. Cosmètica marroquina a Badalona       Oli argan. Cosmètica marroquina a Badalona                      Oli argan. Cosmètica marroquina a Badalona


ELS  NOSTRES PRODUCTES

Disposem d'oli pur d'argan per a la venda a granel, en envàs de 50ml o 30ml (tradicional marroquí). Primera compra amb envàs, i posteriors recàrregues a preu reduït.

Oli argan a granel. Cosmètica marroquina i natural a BadalonaOLI D'ARGAN 100% PUR
Envàs vidre 50ml
P.V.P. 8,50 €
Recàrrega 5,75€
Oli d'argan a granel. Cosmètica marroquina i natural a Badalona
Oli argan a granel. Cosmètica marroquina i natural a Badalona


OLI D'ARGAN 100% PUR
Envàs tradicional marroquí 30ml
P.V.P. 9,50 €
Recàrrega 3,95€
Oli pur argan. Cosmètica marroquina i natural a Badalona

Bàlsam labial argan. Cosmètica marroquina a Badalona

Bàlsam labial natural d'argan
15ml
P.V.P. 4 €
Bàlsam labial argan. Cosmètica marroquina a Badalona


Sabó natural argan. Cosmètica marroquina i natural a Badalona

Sabó d'argan, natural i amb coco
Per a tot tipus de pell
P.V.P. 5,50 €
Sabó natural argan. Cosmètica marroquina a BadalonaUTILITZACIÓ. OLI PUR D'ARGAN


Corporal
Oli argan. Cosmètica marroquina a Badalona
Podem utilitzar-lo abans o després de la dutxa. El més habitual és utilitzar-lo després de la dutxa, amb la p
ell encara mullada, aplicar l'oli per tot el cos mitjançant un lleuger massatge i posteriorment assecar-se amb lleugers tocs. El resultat és espectacular, ja que la pell queda brillant (no greixosa, ja que s'absorbeix ràpidament ), nodrida, hidratada i molt suau.
També es pot aplicar abans de la dutxa, estenent per tota la pell del cos, deixant-lo actuar durant un temps determinat, i després dutxant-se normalment.

I per a qui prefereixi donar-se un bany, res millor que afergir unes gotes d'oli d' argan a la banyera i gaudir d'un bany relaxant i de la hidratació que ens aporta.

Facial
Dipositar unes gotes d'oli en les puntes dels dits i realitzar suaus moviments circulars, evitant la zona del contorn dels ulls, o també afegir unes gotes a la nostra crema hidratant diària per millorar la hidratació i l'aportació de nutrients.

Capilar
Aplicar unes gotes d'oli d'argan, especialment en el cuir cabellut, les arrels i les puntes. Massatge el cap una bona estona fins que el cabell quedi ben impregnat. Embolica el teu cabell amb una tovallola humida i tèbia, deixa reposar almenys mitja hora, i posteriorment renta el cabell amb el teu xampú habitual. Utilitzant oli d'argan un parell de vegades a la setmana, obtindràs un cabell hidratat, resistent a la caiguda i amb les arrels reforçades.

PROPIETATS DE L'OLI D'ARGAN

Antiarrugues , per les seves propietats antioxidants.

Hidratació i protecció contra la llum ultraviolada , pel seu elevat contingut en Vitamina E.

Emprant a la nit , actua com a regenerador de la dermis i prevé l'envelliment cutani.

Utilitzat per tractar malalties com la neurodermatitis , la pèrdua d'humitat en la pell , la psoriasi i l'acne.

Efectiu per alleujar irritacions de la pell , èczemes , esquerdes ( en talons, mans, ... ), cremades, cel · lulitis, estries i potes de gall.

Efecte nutritiu, hidratant i estimulant d'irrigació cutània.

Altament qualificat per a la cura del cabell i del cuir cabellut.

Ideal per a la cura de pells seques i arrugades.

Evita la inflamació i coïssor després de la depilació i tractaments mèdic - estètics.

Reforça les ungles fràgils.

COSMÈTICA MARROQUINA

PINTALLAVIS MÀGIC MARROQUÍ
El pintallavis màgic marroquÍ és una barra de llavis de características molt especials, que l'han convertit en la preferida de les dones marroquines i en un referent per a models i personatges del món de la moda. Ve presentats en colors poc habituals, com el verd, el blau, el morat o el taronja, però tots pinten transparent al principi, per després anar adquirint tonalitats del rosa al vermell. Amb la seva aplicació s'aconsegueix un color natural personalitzat, la tonalitat final que s'obté depèn de la pigmentació natural dels llavis, així com de la temperatura i el pH de la pell. Per aquestes característiques tan especials, reben el nom de "màgics".

A més de les seves propietats hidratants, aquestes barres de llavis es caracteritzen per la seva llarga durada i la seva resistència a l'aigua, amb la qual cosa romanen durant moltes hores, fins i tot després de menjar o beure.
                                                                            
Pintallavis màgic marroquí. Floristeria i cosmètica natural a Badalona
                                                                                            Pintallavis màgic marroquí                                                                                              
P.V.P. 4,50€/unitat
Pintallabis màgic marroquí. Floristeria i cosmètica natural a Badalona

AKER FASSI

És un tint natural a base d'extractes de flors i fruites, com pètals de rosella i grans de magrana, que s'usa des de fa segles a països com el Marroc per donar un color rosat o vermellós a llavis i galtes.
La presentació típica és en una petita peça de fang rodona impregnada amb aquesta tintura vermellosa formada per extractes botànics (pols de roselles, rosa damascena, pela de magrana, etc.) i minerals. Mullar el recipient amb unes gotes d'aigua i, amb l'ajuda d'un pinzell (o amb el dit), pintar llavis i galtes. També es pot humitejar amb oli d'argan, per suavitzar, protegir i donar un aspecte humit als teus llavis. Original i natural !!!!

Aker fassi. Cosmètica marroquina a Badalona.
                                                                                                           Aker Fassi                                                                                                             
P.V.P. 4€
Aker fassi. Cosmètica marroquina a Badalona.
ESGOTAT

KHOL

Uns dels productes de bellesa més antics utilitzats tant per homes com per dones. El sulfur d'antimoni és la base del Khol, és un mineral al qual se li afegeix pebre, ossos de dàtils, oli d'oliva .... tot això es col·loca dins d'un tagín nou i es torra fins cremar-ho, després es pica tot fins reduir-lo a pols. Empleat des dels temps d'Egipte, la seva utilització era un dels grans secrets de bellesa utilitzats per faraons i reines, ja que fa il·luminar la mirada i engrandeix els ulls. També el seu ús és una excel·lent protecció contra les fortes refraccions de la llum emeses per les sorres del desert. En portar aquesta composició, efectua una acció de suau col·liri i neteja de la caròtida l'ull. No en va, s'observa la bellesa de la mirada de la dona àrab, la brillantor i el misteri als ulls .......

El Mquhla, recipient especial per al Khol, el més tradicionals són els de fusta, estan treballats artesanalment i pintats a mà posteriorment per a la seva decoració. Aquests recipients van proveïts d'una peça allargada de forma cònica i punta molt fina, que s'impregna de la pols i s'utilitza com un llapis per aplicar als ulls.

Mode d'ús
Posar una part del khol en el recipient de fusta, humitejar l'aplicador i introduir-lo en el recipient, retirar l'excés de kohl l'aplicador i aplicar en horizantal, d'un costat a l'altre de l'ull.

Khol. Cosmètica marroquina. Floristeria i cosmètica natural a Badalona
                                                            KHOL+ENVÀS TRADICIONAL DE FUSTA+APLICADOR 
 P.V.P. 7,50€
 Cosmètica marroquina. Floristeria i cosmètica natural a Badalona

GASSHOUL

El Ghassoul (pronunciat "Rhassoul"), és una argila amb un alt poder absorbent, rica en minerals i sense tensioactius, additius químics o metalls pesants, que ens permet un rentat de cos i cabell sense irritacions i sense danyar la capa àcida protectora de la nostra pell. El ghassoul té el seu origen en la paraula àrab "ghassal" (rentar), i està associada a la cura del cos i a les sessions de hammam.

Ghassoul. Cosmètica marroquina a Badalona       Ghassoul. Cosmètica marroquina a Badalona
Ghassoul
P.V.P. 3€/100gr ó 5,50€/200gr
Ghassoul. Cosmètica marroquina a Badalona
    

Propietats
➔ Pot absorbir 1,66 vegades el seu pes en aigua; altres argiles només arriben a absorbir 0,4 vegades el seu pes en aigua.
➔ S'usa en tot tipus de cabells com xampú donant brillantor i flexibilitat sense alterar la queratina, particularment en els cabells i pells grasses.
➔ També s'usa per netejar i purificar la pell, procurant un aspecte llis i agradable gràcies al seu poder espumós que afavoreix la penetració de substàncies actives addicionades.
➔ S'aconsella per a tot tipus de pell, especialment per a les pells sensibles.
➔ No provoca al·lèrgies.
➔ Actua com un xampú natural que neteja i desgreixa el cabell i el cuir cabellut, sense afectar fibres queratíniques.
➔ En forma de fang pastós, s'aplica com a cataplasma sobre qualsevol part del cos. Elimina impureses i cèl·lules mortes, deixant la pell suau.
➔ Millora la claredat i textura de la pell.
➔ Reafirma els trets facials.
➔ Neteja sense eliminar el greix protector de la pell.
➔ Deixa el pèl suau i brillant, augmentat el seu volum.
➔ Elimina la caspa i alleuja els problemes de cabell excessivament gras.
➔ Redueix la sequedat i la descamació.

Mode de preparació
-Posar una cullerada sopera de ghassoul en un bol, cobrir amb aigua bullint (o infusió d'herbes); tapar i deixar reposar.
-Després de que reposi 5 minuts, barrejar bé fins desfer els grumolls amb una cullera de fusta o plàstic, mai de metall. Si està molt espessa, afegeix més aigua, i si és massa líquida afegeix més canticad de ghassoul.
-Per persones amb pell seca, se li pot afegir unes gotes d'oli d'argan a la barreja; també pot afegir-se una petita quantitat de suc de llimona per a persones amb taquetes a la pell.
-Agafar un pinzell o espàtula i estendre per tot el rostre evitant el contorn d'ulls.
-Esbandir amb aigua tèbia.
- IMPORTANT: L'argila no ha d'entrar en contacte amb cap element de metall, si no perdria les seves propietats.

Aplicacions
➔ Mascareta facial: s'estén a manera de màscara evitant el contorn d'ulls i es deixa durant uns 15 minuts; a continuació esbandir amb abundant aigua.

➔ Mascareta corporal: aplicar la pasta per tot el cos mitjançant un lleuger massatge. Esbandir amb aigua freda. El ghassoul afina i suavitza la pell del cos.

➔ Mascareta capil·lar: per a cabells trencadissos o amb problemes, aplicar la pasta un cop per setmana sobre el cabell net i humit i deixar reposar 10 minuts. Embolicar el cabell amb una tovallola i deixar reposar 15 minuts més. Finalment esbandir amb abundant aigua. Per estimular el creixement capil·lar, afegir romaní sec i triturat en la seva preparació.
                                                    
Ghassoul. Cosmètica marroquina a Badalona        Ghassoul. Cosmètica marroquina a Badalona

SABÓ NEGRE
Sabó negre "beldi" a l'oli d'argan, oli d'olives, aroma de lavanda, i aroma de roses. Tractament previ a la exfoliació corporal. Aplicar sobre la pell humida després d'una dutxa amb aigua molt calenta, per obrir els porus. Aplicar una massa de 2-3cm per tot el cos. Deixar reposar entre 5-10min, i aclarir. Mullar un guant de Kessa i fregar tot el cos amb moviments llargs, de dalt a baix per eliminar la pell morta, evitant moviments circulars que puguin irritar la pell. Esbandir amb aigua, assecar i hidratar, preferiblement amb oli d'argan.

Sabó negre beldi. Cosmètica natural marroquí a Badalona
                                                                                                       Sabó negre                                                                                                           P.V.P. 8€
Sabó negre beldi. Cosmètica natural marroquí a Badalona


GUANTS DE KESSA
El guant Kessa és un accessori que s'utilitza per exfoliar la pell del cos. Està fet d'una tela composta per fibres primes i regulars, que li proporcionen les característiques ideals de rugositat i aspror, per oferir una exfoliació perfecta sense danyar la pell. El nom de "Kessa" prové de l'àrab "kiss", que significa bossa petita, ja que encara que es denomini guant, és més aviat una manyopla que s'adhereix a la mà a l'hora d'utilitzar-la. El guant de kessa ha estat utilitzat sempre en el hammans o "banys àrabs" per a la exfoliació i el massatge corporal, ja que facilita l'eliminació de cèl·lules mortes i estimula la circulació sanguínia, evitant la formació de cel·lulitis. Retirar la pell morta o danyada, ajuda a estimular el creixement de pell nova i saludable, que absorverá millor els nutrientres de les nostres cremes hidratants.

El tractament més eficaç és la dutxa prèvia amb aigua molt calenta, aplicació de sabó negre beldi i deixar reposar de 5 a 10 min. Aclarir amb aigua i exfoliar amb el guant kessa, amb moviments llargs, de dalt a baix del cos, evitant moviments circulars que puguin irritar la pell. En cas de no aplicar sabó negre beldi, es pot fer després de la dutxa calenta, preferiblement sense aplicar cap altre sabó que pugui perjudicar la exfoliació. Després d'aquest procés, aclarir de nou i hidratar el cos amb crema corporal o oli d'argan.

Guants exfoliants de Kessa
                                                                                  Guants exfoliants de Kessa                                                                                               
P.V.P.  5,50 €
Guants exfoliants de Kessa. Cosmètica marroquina i natural a Badalona

PEDRES BEREBERS

El exfoliant berber és una circumferència de fang cuit amb esquerdes, per realitzar una bona exfoliació, especialment de colzes i talons. Utilitzat en els hammanes com a part del ritual dels banys àrabs, ajuda a deixar la pell suau i renovada, després de l'aplicació de sabó negre i la posterior hidratació amb oli d'argan.

Pedre bere bere exfoliant  
Pedra exfoliant bere bere
 P.V.P. 4,80€
Pedre bere bere exfoliantFloristeria a Badalona. Pastissos de bolquers. Cosmètica natural. Coixins terapèutics. Oli d'argan. Artesania i decoració. Racó zen i esotèric. Gorjuss.NEWSLETTER
Subscriu-te a les nostres publicacions i estigues sempre al dia!!!