COSMÈTICA NATURAL TAILANDESA

Arribats de Tailàndia, us presentem els nostres productes naturals més exòtics. Una selecció de sabons 100% naturals, d'aromes i fruites exòtiques, que no et deixaran indiferent. A més, disposem també de Bàlsam de tigre, un remei natural per a tot tipus de dolències.

SABONS NATURALS

Sabons 100% naturals, importats de Tailàndia, d'aromes exòtics i originals com el mango, papaia, meló, mangostà, llet de soja, gingebre i cúrcuma, mel de centella, coco amb atmelles, rosa de sian i molts més.

Dos formats, en caixa de regal, i amb esponja exfoliant per 5,90€ la unitat.
                           
Sabons naturales tailandesos. Cosmètica natural a Badalona                 Sabons naturales tailandesos. Cosmètica natural a Badalona
Sabons naturales tailandesos. Cosmètica natural a Badalona                                                      Sabons naturales tailandesos. Cosmètica natural a Badalona                

BÀLSAM NATURAL DE TIGRE

El bàlsam de tigre (tiger balm en anglès) és un ungüent natural d'ús extern de la medicina tradicional asiàtica a base d'ingredients naturals, que funciona com a remei analgèsic natural per a l'alleugeriment de tot tipus de dolors.

Els emperadors xinesos utilitzaven bàlsam de tigre per calmar els seus dolors i un herborista xinès va començar a comercialitzar al segle XIX, sent des de llavors la pomada natural més venuda del món.
Encara que el nom podria donar a entendre, la pomada no conté cap ingredient que procedeixi dels tigres. El bàlsam del tigre rep aquest nom del seu creador, Aw Boon Haw, el nom Haw significa Tigre en l'idioma birmà.
El bàlsam de tigre té més de 100 anys d'antiguitat, i s'utilitza comunament per a dolors musculars, dolors articulars, artritis, reumatismes, mal lumbar, dolor cervical, migranyes, refredats, mal de peus, picades d'insectes, repel·lent d'insectes, preescalfament per a la pràctica esportiva o massatges terapèutics, entre d'altres.

Composició: cera de parafina, vaselina, cera d'abelles, càmfora, cristalls de mentol, oli d'eucaliptus, salicilat de metil, oli de menta, cúrcuma. 

Bàlsam de tigre
http://www.casanatalia.es/ca/15-cosmetica-natural
P.V.P. 8€

PROPIETATS

MENTOL
El mentol, untat a la pell, serveix per alleujar els dolors musculars i altres malalties.

CÀMFORA
L'essència de la càmfora té una acció rubefaciente, dilata els vasos sanguinis de la pell i produeix una sensació de calor, és antiinflamatòria, lleugerament anestèsica, analgèsica i estimulant del sistema respiratori.

OLI ESSENCIAL DE MENTA
Aporta l'efecte refrescant.

OLI ESSENCIAL DE EUCALIPTUS
L'oli d'eucaliptus és ric en eucaliptol, un compost que ha demostrat ser un potent antiinflamatori i analgèsic. També té un efecte d'escalfament quan es frega en els músculs. Això el converteix en un ingredient popular i eficaç en liniments, massatges musculars, pomades i olis de massatge.


Floristeria a Badalona. Pastissos de bolquers. Cosmètica natural. Coixins terapèutics. Oli d'argan. Artesania i decoració. Racó zen i esotèric. Gorjuss.


NEWSLETTER
Subscriu-te a les nostres publicacions i estigues sempre al dia!!!