COSMÈTICA NATURAL I AROMATERÀPIA

A Flors i Detalls CASA NATALIA, valorem molt els productes naturals i elaborats artesalnalment, per aquest motiu, us presentem les nostres col·leccions de cosmètica natural, una gamma de productes naturals de fabricació local, i d'altres més exòtics, portats de Tailàndia i el Marroc.

La cosmètica natural té enormes avantatges per a la salut de la nostra pell, ja que no és agressiva per aquesta, a part d'enfortir i millorar les funcions dèrmiques, i estimular la capacitat innata de la pell per regenerar-se, a causa dels components naturals que ens aporten les plantes .

No conté aromes sintètics, ni conservants o perfums artificials. S'adapta molt bé al nostre tipus de pell per la major afinitat dels seus components amb la nostra epidermis. No utilitza components químics ni additius artificials. Regenera, té cura i protegeix la pell amb eficàcia. Té un efecte més suau, menys agressiu, que la cosmètica convencional. És molt adequada per a pells sensibles o reaccions al·lèrgiques per hipersensibilitat a algun component químic.

Cosmètica natural a Badalona


En la nostra col·lecció de cosmètica de Tailàndia, podeu trobar sabons naturals i exòtics (mango, papaia, coco, tomàquet, centella, llet de soja, mel i molts més), així com bàlsam natural de tigre, per a tot tipus de malalties.

En la col·lecció marroquina, us oferim oli pur d'argan i productes de cosmètica com pintallavis, Khol, argiles, sabó negre, etc, tot destinat a la cura de la nostra pell al més pur estil marroquí, com encara es fa als hammans ("banys turcs ").

Finalment, a la coleccció Flor de Maig, de cosmètica nacional, podeu trobar sabons al tall (àloe vera, rosa mosqueta), gels de bany, llet corporal o olis, i colònia natural a granel (coco, vainilla, te verd i lavanda ).

Tots els nostres productes han estat seleccionats per la seva alta qualitat. Consulta tota la informació sobre els seus usos i propietats a la secció corresponent. Prova'ls !!! T'encantaran !!!

Oli argan i cosmètica marroquina a Badalona


Cosmètica natural a BadalonaCosmètica natural tailandesa a Badalona