HORTICULTURA

Amb l'objectiu de promoure el cultiu ecològic, posem a la teva disposició un ampli assortiment en planter i herbes aromàtiques, per a la realització d'Horts Urbans, tant al balcó o la terrassa, com en petites parcel · les.
Hort urbà. Floristeria i jardineria a Badalona.

L'Hort Urbà, permet dur a terme una activitat agrícola de lleure i alhora productiva, ja sigui en el teu propi balcó o en una parcela pròxima a la ciutat, creant espais verds, capaços de facilitar l'autoconsum per part d'una família, a més de la satisfacció de veure créixer i finalment recol · lectar el fruit de diversos mesos de cures.


Si cultives el teu propi hort urbà, aprendràs a valorar molt més, tot allò que menges, per l'esforç i la paciència que es requereixen durant tot el procés de cultiu fins a la recol.lecció. Podràs aprofitar també, per reciclar la matèria orgànica generada a casa teva, com restes de menjar, restes de cafè o infusions,..., i utilitzar-la com a adob; i donar utilitat a recipients, caixes, o d'altres objectes susceptibles de ser utilitzats com a base, per crear el teu hort urbà en un balcó o petit espai (garrafes, ampolles de plàstic, trossos de canonades, etc). L'hort urbà et permetrà ser creatiu a l'espai de que disposes, reciclar, cultivar i recol.lectar, pel teu propi consum, i el de la teva família. Necessites algun altre motiu per començar?. Millora el teu entorn i diverteix-te cultivant!!.

Hort urbà. Floristeria i jardineria a Badalona.       Hort urbà. Floristeria i jardineria a Badalona.         Hort urbà. Floristeria i jardineria a Badalona.  

A Flors i detalls CASA NATALIA, disposem de planter de verdures, fruites i hortalises en funció de la temporada. Plantas aromàtiques i de cultiu ecològic. Terra adobada i un ampli assortiment en productes ecològics per abonar i protegir el teu hort contra les plagues. 

Planter de tomàquets. Hort urbà. Floristeria i jardineria a Badalona.       Plantes aromàtiques. Hort urbà. Floristeria i jardineri a Badalona.        Planters de pebrots. Hort urbà. Floristeria i jardineria a Badalona.

 
Vine a veure'ns i visita la nostra secció d'Horticultura!! 
 


Floristeria a Badalona. Pastissos de bolquers. Cosmètica natural. Coixins terapèutics. Oli d'argan. Artesania i decoració. Racó zen i esotèric. Gorjuss.
 

NEWSLETTER
Subscriu-te a les nostres publicacions i estigues sempre al dia!!!