DETALLS PER A CERIMÒNIES

La nostra tradició ens porta a obsequiar amb detalls als nostres convidats com a agraïment per acompanyar-nos en un dia assenyalat. Per això et presentem la nostra col.lecció de detalls per a casaments, comunions, batejos i d'altres cerimònies, per ajudar-te a mantenir-te present en la memòria dels teus convidats (pots descarregar-te els catàlegs fent clic a la imatge correponent).
 
                          
Detalls per a casaments. Floristeria a Badalona, repartiment a domicili     Detalls per a cerimónia, comunions. Floristeria a Badalona, repartiment a domicili      Detalls per a cerimònia, comunions. Floristeria a Badalona, repartiment a domicili      Detalls per a cerimònia. Floristeria a Badalona, repartiment a domicili.

              
            Detalls per a cerimònia. Floristeria a Badalona, repartiment a domicili.       Detalls per a cerimònia. Floristeria a Badalona, repartiment a domicili

                    
                                               Floristeria a Badalona. Pastissos de bolquers. Cosmètica natural. Coixins terapèutics. Oli d'argan. Artesania i decoració. Racó zen i esotèric. Gorjuss.


NEWSLETTER
Subscriu-te a les nostres publicacions i estigues sempre al dia!!!