COIXINS TERAPÈUTICS


Coixins terapèutics a Badalona
COIXINS DE LLAVORS, HERBES AROMÀTIQUES I ESSÈNCIES


A Flors i Detalls CASA NATALIA apostem, un cop més, pels productes artesanals, amb dissenys exclusius i originals de casa nostra, perquè sovint allò que té més valor és la sencillesa, i la dedicació que hi posem, per aconseguir que disposis de tot el necessari per crear a la teva llar l'ambient de relax i descans que tant et mereixes. Perquè ens preocupem del teu benestar, et presentem la nova col.lecció de coixins terapèutics.

Els coixins de llavors i herbes aromàtiques combinen els beneficis de la fitoteràpia (ús de plantes com a recurs terapèutic), termoteràpia (tractament de malalties i lesions per mitjà de la calor, alleujant el dolor) i aromateràpia (tractament per mitjà de l'aroma que expel·leixen herbes i flors que ajuden a la salut, a mantenir l'equilibri i benestar). 

Els nostres coixins estan elaborats amb llavors i herbes com espígol, menta, romaní, camamilla, lli i àrnica, a més d'olis essencials, que combinats de la forma adequada, estan especialment indicats per al tractament de la migranya, fatiga mental, esgotament, sinusitis, molèsties oculars, ansietat i estrès, dolors musculars, reumàtics, inflor d'articulacions, etc.

El teixit d'aquests coixins prové de l'illa de Java (Indonèsia), i ha estat elaborat mitjançant la tècnica del batik (tenyit amb tints naturals i cera d'abella), donant-li aquest aspecte difuminat tan característic. La seva composició (100% cotó) i les característiques d'aquest teixit tan especial (Patrimoni Mundial Inmaterial de la UNESCO des de 2009), fan dels nostres coixins peces úniques i de gran qualitat. 
          
Coixins terapèutics a Badalona        Coixins terapèutics a Badalona     
              

COIXÍ ANTIINFLAMATORI

Per la seva mida i composició, el model antiinflamatori s'adapta fàcilment a diferents parts del cos. El seu efecte és degut principalment a l'àrnica i a les seves propietats analgèsiques i antiinflamatòries, de manera que alleuja el dolor directament, a més de reduir la inflamació. El seu efecte està combinat amb la menta, que també posseeix propietats analgèsiques (d'efecte similar a l'àcid salicílic), i al romaní, indicat per a relaxar i desinflamar la musculatura. 

Es pot usar en calent per alleujar els dolors musculars i la rigidesa de les articulacions. Està indicat per a les lumbàlgies, dolor i cansament per exercici físic o sobreesforç, rampes, peus cansats, artritis, etc. A més, el seu efecte rubefaent (estimulació de la circulació sanguínia) afavoreix que mitjançant la calor, el seu efecte vagi penetrant lentament de manera efectiva en el lloc de la dolència, calmant, relaxant o desinflamant la zona. 
El seu ús en fred és eficaç en lesions per cops, contusions, hematomes, dolor provocat per esquinços i torçades, picades d'insecte, dolor dental i cremades.

Coixí terapèutic de llavors antiinflamatori
Característiques 
Composició    Arròs, blat, menta, romaní, àrnica i essència de te verd 
Tela                Batik Indonesi. 100% cotó. Antialèrgic. 
Mesures          26x17 cm / Pes 710 gr 
P.V.P.              15 €
Coixins terapèutics antiinflamatoris a Badalona

COIXÍ CERVICAL
El seu disseny està especialment indicat per calmar els dolors i molèsties cervicals, així com per a l'ansietat i l'estrès. La combinació de menta, espígol i camamilla, és útil per al tractament del dolor muscular, i el seu ús en calent afavoreix la relaxació de la musculatura i l'alleujament de les malalties a la zona de les espatlles i cervicals. A més l'espígol, contribueix a la relaxació en casos d'ansietat, estrès, o fatiga mental.Coixins terapèutics de llavors cervicals

Característiques 
Composició      Arròs, blat, menta, lavanda, camamilla i essència de lavanda 
Tela                  Batik Indonesi. 100% cotó. Antialèrgic. 
Mida L             28x25 cm / Pes  710 gr / P.V.P.  14 €
Mida XL           35x31 cm / Pes  1420 gr/ P.V.P  16,50 €
Coixins terapèutics cervicals a Badalona

COIXÍ FACIAL-CEFALEA

Aquest model està indicat per les molèsties oculars, la sinusitis i el mal de cap. Per la seva composició, la seva aplicació en fred, ajuda a alleujar i reduir la inflamació d'ulls causada per cansament ocular, mals hàbits de lectura i al·lèrgies per contaminació. La camamilla i l'essència d'eucaliptus són especialment útils per al tractament de la sinusitis. A més, actua reduint els mals de cap i propiciant la relaxació i el descans. No s'ha d'utilitzar mai en calent.

Coixins terapèutics de llavors facials
Característiques 
Composició      Arròs, lli, espígol, menta, camamilla i essència d'eucaliptus 
Tela                  Batik Indonesi. 100% cotó. Antialèrgic. 
Mesures            23x14 cm / Pes  170 gr 
P.V.P                 9 €
Coixins terapèutics per la cefalea a Badalona

COR RELAXANT-AFRODISÍAC

El nostre cor de llavors és ideal pels enamorats, ja que per la seva composició, a més de ser relaxant, porta essència de canyella, amb propietats altament afrodisíaques. Si l'escalfeu al microones, l'aroma serà encara més irresistible!!
Coixins terapèutics de llavors cor afrodisíac    Coixins terapèutics de llavors cors afrodisíacs    Coixins terapèutics de llavors cor afrodisíac      

Un regal de luxe, original i exclusiu de casa nostre. També en presentació de regal, amb bossa feta a mà, en diferents colors, i tarjeta especial.

Coixins terapèutics de llavors cor afrodisíac
Característiques
Composició        Blat, espígol i essència de canyella
Tela                    Batik Indonesi. 100% cotó. Antialèrgic. 
Mesures              19x17 cm
Pes                       480 gr
P.V.P.                  12€ 
P.V.P. Amb bossa de regal i tarjeta, 15€
http://www.casanatalia.es/ca/14-coixins-terapeutics

COIXINS TERAPÈUTICS INFANTILS

OSSETS I ESTRELLES

Els nostres coixins infantils d'herbres aromàtiques, estan especialment indicat per relaxar i agafar el son. Pel seu disseny original, són ideals per als més petits de la casa, ja que el consideren una joguina més, al mateix temps que es beneficien dels seus efectes terapèutics. Per la seva composició amb menta, espígol i camamilla, tenen un efecte relaxant i ajuden a agafar la son, mentre que la essència d'eucaliptus facilita la respiració en casos de grip o refredats. En calent, al llit o al bressol, desprenen calor de manera regular contribuint a la relaxació i facilitant el descans. 

Coixins terapèutics de llavors infantils
  OSSET
  Característiques 
  Composició       Blat, espígol, menta, camamilla i essència d'eucaliptus 
  Tela                  Batik Indonesi. 100% cotó. Antialèrgic. 
  Mesures            16x16 cm
  Pes                    230 gr 
  P.V.P                 12€
Coixins terapèutics infantils a Badalona

Coixins terapèutics de llavors per nadons
  ESTRELLA
  Característiques 
  Composició       Blat, espígol, menta, camamilla i essència d'eucaliptus 
  Tela                  Batik Indonesi. 100% cotó. Antialèrgic. 
  Mesures            17x17cm
  Pes                    250gr
  P.V.P                 12€
Coixins terapèutics a Badalona

COIXÍ TERAPÈUTIC PELS CÒLICS

Per les seves dimensions, està especialment indicat per nadons i nens petits. La seva composició és adequada per alleujar el dolor produït pels còlics dels lactants. Es poden utilitzar per fer un lleuger massatge al nadó o simplement col.locar-lo sobre la seva panxa per calmar el dolor (en calent).

Coixins terapèutics infantils pels còlics

Característiques 
Composició      Blat, lli, camamilla, espígol, essència de lavanda.
Tela                  Batik Indonesi. 100% cotó. Antialèrgic. 
Mesures            16x16 cm
Pes                     200 gr  
P.V.P                 9€
http://www.casanatalia.es/ca/14-coixins-terapeutics

PACKS ESPECIALS DE COIXINS TERAPÈUTICS

PACK 1 - ADULTS

Coixins terapèutics de llavors

Regala o regala't un pack especial amb els nostres tres coixins i aprofita el preu especial.
Antiinflamatori + Cervical + Facial per només 30€ (preu real 38€)
Coixins terapèutics a Badalona


PACK 2 - INFANTILS

Coixins terapèutics de llavors infantils

Osset relax + còlics
P.V.P. 20€
Coixins terapèutics a Badalona